15.3.12

首爾突擊 - Day 1 Part 1

巴士行走了一個小時左右之後, 便到達了江南區, 此時天已開始光起來. 我們先到酒店存放行李

之後前往地鐵站. 當時只是早上七時多, 不過車站的人流已經絡繹不絕...趕住返工 (七點幾即係我地既六點幾..各位起左身未呀??)

入到站, 第一件事購買T-Money 卡再增埋值, 

跟著乘坐2號線由 驛三站到舍堂站 -> 4 號線 到二村站 -> 中央線到龍山站


   



咁早去個度做咩? 答案係....訓覺! 呢度唔駛多講大家都知呢處係咩地方啦 - Dragon Hill Spa 


入面係點我不多講了, 因為好多人都去過...我們都主打都係在係裡面訓番幾個鐘覺仔, 浸下溫泉休息下咁


ZZZZZZ....


是日因為係平日, 所以唔係太多人 (之前睇過其他網友係同一位置影既相.....)


HEA 完之後, 我們走到隔鄰的商場, 呢度都係大致售賣時裝, 電子影音產品,等等..


唔只咁, 我們還見到...
   


入面仲擺設了一些玩給小朋友試玩...


行到咁上下, 我們便去食晏晝 啦..



To be continued..