17.3.13

蛇行.星馬 - Day 2 Part 4

接上文, 來到build and test, 點都要青搞少少野..




本來想玩呢個, 下一個到我個陣時當左機!!  有幾個人卡住係半空落唔留黎(右圖), 職員要即刻Call Support, 之後我冇再排隊玩啦..
同時, 觀光塔又因為定期維修停左.....媽呀~~~    


冇計, 去睇4D Movie, 是日係以Racers 為題目




套戲大概十分鍾左右睇完, 之後來到以Duplo 系列為主題的地方, 大家都可能會知 Duplo 係比五歲以下幼童玩的積木...所有的設施都係以佢地為主..





來到呢度, 我地已經行左一半地區, 雖然呢一日係週末, 但係遊人真係唔係好多, 雖然係好熱, 大部份的遊戲都只不過等候約 5-10 分鐘左右..

相比我地的海洋公園和迪迪呢....唉......大家明啦.

下一個地方 Land of Adventure - 以 Pharaoh's Quest 和 Dino  系列為主題..


攤位遊戲送ANGRY Bird, Weeeeeee~~

主打的: Dino Island



另一邊就有 Beetle Bounce - 係黃埔 XX 樂園都有得玩, 呢度就係打孖上

而呢個完全就係 巴斯光年星際冒險的 Lego 版!!

好啦, 探險完, 回到現實的城市...

待續