29.3.13

蛇行.星馬 - Day 3 and 4 - Part 4

呢個短片本來係拍比吳生睇既, 比佢知道smrt 係點樣買車票的.  不過我覺得分享比大家睇會更好, 因為覺得有d 野 "真人示範" 會好些..



係video入面提及到, 我地係 Somerset 落車, 個度一出車站就係Orchard Road 既開頭, 而90% 既店舖和商場都係呢兩個地鐵站(SomerSet <-> Orcard) 中間..
係伊勢丹買隻手鐲比唔太
當然唔少得去高島屋


呢間係SG 周圍都有


梅光軒係呢度都有分店 - 雖然我地冇幫襯, 但係佢地所有海外的分店 (包括我地香港) 我們已經全部插哂旗仔!!


台灣係點? 睇呢度
http://blog.yahoo.com/_B35POF7MR6ANDVT6XPOZ7RNBFE/articles/924230

至於佢既本店, 我地有冇去過?!.....嘿嘿.. 
http://blog.yahoo.com/_B35POF7MR6ANDVT6XPOZ7RNBFE/articles/644223/index

唔好講到咁遠啦, 返番來, 轉個地方, 睇下書先
 

見到有間專門店, 買左野比吳生



晚餐同樣又是在酒店









下一篇 - 我們回家了..